piatok 25. januára 2013

Interview MonoChrome Hearts (+photos)

Ak milujete sofistikovaný európsky pop alebo elegantný Visual Kei tak potom ste museli počuť o skupine Cinema Bizarre a DNR(Dreams Not Reality). Ak vezmete jedného člena z každej z nich výsledkom je "mix svetla a tmy" hovoriaci si MonoChrome Hearts. Yu Phoenix (gitara) a Sebastiano Serafini (spev) sú mladí  fenomenálni hudobníci so stále skromným prístupom k robeniu si mena vo svete stále reprezentujúci "s hlasom ktorý nemohol zostať bez povšimnutia" (pozn. a. túto vetu som trocha nevedela preložiť tak sa nečudujte že znie trocha divne). Každý z nich prináša svoje pôsobivé ja do mixu a spoločne hovoríme o elektrárni (pozn.a. zas to trocha nedávalo zmysel). Svet volá a kričí YU a SEBA! Kto sú MonoChrome Hearts ? Sú hlas hlasov, skladajúci sa z Yu Phoenixa (ex. Cinema Bizarre) a Sebasiana Serafiniho (ako Seba)

Kde bývate?
Yu: Predtým som žil na rôznych miestach ako LA, NY, Beŕlín atď. a teraz sa opäť nachádzam na severe Nemecka
Seba: Môj domov je z veľkej časti v Tokiu ale samozrejme tiež v Taliansku a občas dokonca v HoNg Kongu alebo Taiwane!

Opíšte svoju hudbu.
Yu: Naša hudba je mix svetla a tmy , odtiaľ je náš názov. Skúšame vyjadriť čo je v našej mysli bez voľne a bez bariér.

Aká bola predošlá kriera Yu Phoenixa pred MonoChrome Hearts? Kto je Yu Phoenix na osobnejšej úrovni?
Yu: Pred MonoChrome Hearts som bol spoluzakladateľ a gitarista skupiny Cinema Bizarre, PopRock z Berlína, aktívnej do roku 2010 (pozn. a. 21.1.2010). Cestovali sme po svete, vyhralia zopár cien, zlaté dosky, a dokonca robili predkapelu Lady Gage. Z osobnej stránky som rodinná čiern ovca, nadšený hráč, na čiastočný úväzok básnik, a rád chodím posilovať!

Aká bola kariéra Sebastiana Serafiniho pred MonoChrome Hearts? Kto je Sebastiano Serafini na osobnejšej úrovni ?
Seba: Pred MonoChrome Hearts ale aj teraz som Medzinárodný Model od mojich pätnástich rokov pre mnoho značiek ako Naoto, GStar, True Religion. Hral som v zopár televíznych drámach v Taliansku rovnako ako v Japonsku a samozrejme som bol keybordista pre DNR(Dreams Not Reality) na vystúpenich ako V-Rock Festival v Tokiu. Na osobnej úrovni, naozaj rád trávim čas s mojou mačkou a spievam Karaoke. (pozn. a. má 3 mačky - 1 v Taliansku a 2 v Japonsku)

Budete obaja schopný držať krok s inými projektmi do ktorých ste zapojení?
Yu:  Ako teraz zapájame všetku našu energiu a čas do tvorby MonoChrome Hearts ako veľkého projektu,  takže budeme schopní navštíviť mnoho štátov na zemi takže sa môžeme dostať do štátov v ktorých sme nikty neboli keď sme boli s našimi predchádzajúcimi kapelami.

Ako ste sa stretli a čo viedlo k vytvoreniu MonoChrome Hearts?
Seba: Stretli sme sa v Tokiu v roku 2012 keď sme spoločne hrali na Style Wave. Po tomto sme zostali v kontakte a napokon sme chceli urobiť spoločný projekt,  a odvtedy to šlo veľmi rýchlo.

Aktuálne ste v štúdiu a máte vydať váš prvý singel [YOUR KNIGHT]  s oficiálnym časom vydania tento mesiac. Je to stále podľa plánu a môžete niečo naznačiť ohľadne iných piesní?
Yu/ Seba: [Your Knight] je stále plánovaný vydať tento mesiac, veľmi tvrdo pracujeme na tom aby sa to stalo tak rýchlo ako môžme a tiež byť schopný slúžiť viac z nás najskôr ako sa dá (pozn. a. táto veta je elá totálne divná, ak viete anglicky radšej si prečítajte originál - [Your Knight] is still being scheduled to be released this month,we are working very hard to make it all happen as fast as we can and also being able to serve more from us as soon as we can!)
Kto píše texty a hudbu?
Seba: My vlastne píšeme spolu na rovnakej úrovni. Sedávame spolu a skúšame myšlienky v našich hlavách zmeniť sa na realitu. 

Koho hudbu počúvate pre potešenie?
Seba: Mám veľmi zmiešaný hudobný vkus ako Michael Buble, Michale Jackson, a dokonca Penicillin or Alice Nine from Japan.
Yu: MMôj hudobný vkus je skôr ázijsky orientovaný, veľká časť sú Visual Kei kapely ako The GazettE alebo Miyavi, a samozrejme počúvam K-pop ako Girls Generation.

Boli ste veľa času uviaznutí vo vlaku ? Vysvetlite ako sa to stalo a ako ste trávili čas.
Yu: Uviazli sme vo vlaku kvôli nevyjasneným problémom krásnej nemeckej vlakovej spoločnosti.
Seba: Zachraňovali sme čas šiškami a bytím hlúpi na profesionálnej úrovni.

Obľúbená videohra? Obľúbený anime charakter alebo seriál ? Obĺúbené tričko, ktoré máte?
Yu: Som veľký fanúšik celej Final Fantasy a Legend of Zelda series, ale tiež srád hrám MMORPG´s ako Tera Online. Je to naozaj veľa hier a samozrejme anime sa mi páči ... nedávno bol môj obľúbený Sword Art Online. Ale nemám nejaké veľmi obľúbené tričko,  všetký sú si podobné.
Seba:Moje obľúbené hry sú Super Mario, Final Fantasy, Tekken a tiež Tomb Raider.  Goku from Dragonball je môj najobľúbenejší anime charakter. Mám veľa cool tričiek, značiek ako sú Rick Owens, Givenchy, ano dostali veľa cool vecí na _L Aoyama v Tokiu.

Keby si každý z vás mohol vybrať jednu super silu čo by to bolo a prečo ?
Seba: Chcel by som sa vedieť teleportovať kamkoľvek by som chcel.
Yu: Keby som si mal vybrať tak by som si vybral lietanie alebo teleportovanie ako moje super sily.

Aký bol typický deň pri natáčaní videoklipu k  YOUR KNIGHT ?
Seba: Natáčanie  YOUR KNIGHT  náhľadu (pozn.a. preview) bol iba ukážkový klip pre poskytnutie viac pre našich fanúšikov potom  ako úryvok zo skladby. Ale keď sme to natáčali, bol to prvý raz čo som bol v Nemecku a bolo neuveriteľni zima, bol som rád, že sme prežili :D

Od vytvorenia MonoChrome Heart aký bol váš najlepší deň? A najhorší deň?
Yu: Máme šťastie, že sme nemali žiadne veľké pády len ups. Sme veľmi šťastní, že toto môžeme robiť a získavať veľkú podporu od našich fanúšikov po celom svete. Bez nich by to nebolo možné.

Fotky z času stráveného v štúdiu zahŕňajú všetko od tvrdej práce cez vysoko výkonnné zbrane, sviečky ako terče, víno až po dôležitosť umývania zubov. Natáčal to niekto na vydanie DVD? ... pretože to vzerá, že ste mali výbuch a mohla vy byť zábavné to sledovať.
Seba: Ja sa často snažím nahrávať mojou kamerou ale my naozaj nemáme veľa zábavy, tak často zabúdam na natáčanie ale my sa budeme snažiť ukázať svetu niektoré bláznovstvá z našich skúšok.

Aké je to dať svoju dušu do projektu a potom ju mať prehliadanú masami?
Yu: Vždy som bol niekto kto sa príliš nestará o to čo o ňom ostatní povedia alebo myslia o mojich činoch, len toto je spôsob ako sa môžem do toho naozaj otvoriť. Ceníme si rozprávanie a dobré výzvy.

Predstavte si, že by pristála magická kozmická loď a vy by ste dostali kľúče a bolo by vám povedané, že vás odvezie kamkoľvek v čase kam by ste chceli ísť ale len na deň.... minulosť, budúcnosť alebo súčastnosť. Kam by ste šli ?
Seba: Rád by som išiel do budúcnosti a stretol svoje vnúčatá ... škoda, že som teraz stále slobodný
Yu: Ja by som sa išiel pozrieť do stredoveku, byť rytier a tak ..... tachrániť nejakú princeznú.

Čo je najdôležitejšia vec čo chcete aby ľudia vedeli o MonoChrome Hearts?
Yu: s MonoCHrome Hearts mám pocit, že sme dostali šancu dať hlas ľuďom, ktorí sú nepočutí, odrážať všetko čo vieme do našej práce a stlačiť to do niečoho, čo dáva ostatným silu a nádej .... nikdy sa nebáť !

Čoskoro bude koniec tohto roka. Čo si myslíte, že prinesie pre MonoChrome Hearts?
Seba: Veci sa hýbu veľmi rýchlo pre nás a ja som viac ako spokojný. Je to veľmi vzrušujúce a ja dúfam, že navštívime mnoho štátov, budeme vystupovať a uvidíme našich fanúšikov. Checm ich všetkých vidieť usmievať sa!

preklad kopítovať len so zdrojom !!!!!!!!

fotografie a anglický originál v celom článku

zdroj článku: http://chasing-sky.com/2013/01/23/monochrome-hearts-2/

If you love sophisticated European Pop music or chic Visual Kei then you’re bound to have heard of Cinema Bizarre and DNR(Dreams Not Reality). Take a member from each of these bands and the result is ”a cocktail of light and dark” calling themselves MonoChrome Hearts. Yu Phoenix(guitar) and Sebastiano Serafini (vocals) are young phenomenal artists with a still humble approach to making their mark on the world while still representing for those “with a voice that might go unheard”. They each bring their own impressive Bios to the mix and together we’re talking powerhouse. The world is calling and it’s screaming YU and SEBA!
Who is MonoChrome Hearts? MonoChrome Hearts is the voice for the voiceless, consisting of Yu Phoenix (ex.Cinema Bizarre) and Sebastiano Serafini (aka Seba).

Where is home/homes?
Yu: Previously I was living in various places such as LA, NY, Berlin,etc.
and now again located in the north of Germany.
Seba: My home is for the most part in Tokyo, but of course also
Italy and sometimes even Hong Kong or Taiwan!

Describe your own music
Yu: Our music is a cocktail of the light and the dark, hence the band name. Trying to express what is within our mind free from any barriers.

Who is Yu Phoenix career wise prior to MonoChrome Hearts? Who is Yu Phoenix on a more personal level? 
Yu: Career wise prior to MonoChrome Hearts I am the co-founder and Guitarist of Cinema Bizarre, PopRock from Berlin, active until 2010. We toured the world, won a couple awards, golden Records and even opened for Lady Gaga. On the personal side, I am my family’s black sheep, enthusiastic gamer, part-time Poet and enjoy going to the gym!

Who is Sebastiano Serafini career wise prior to MonoChrome Hearts? Who is Sebastiano Serafini on a more personal level?
Seba: Before MonoChrome Hearts and also in now I am an International
Model since I was 15 for many brands such as h.Naoto, GStar, True
Religion. I acted in a couple TV Drama in Italy as well as Japan and also played the Keyboard for DNR (Dreams Not Reality)at shows like V-Rock Festival in Tokyo. At personal level, I really like spending time with my cat and singing at Karaoke.

Will you both be able to keep up with multiple other projects you’re
involved in?
Yu: As in now we are focusing all our energy and time into making MonoChrome Hearts a big project so we can be able to visit many
countries on our earth so that we can also reach to countries that we didn’t get to before with our previous bands.

How did you meet and what led to the creation of MonoChrome Hearts? 
Seba: We met in Tokyo in 2012 when we played together at Stylish Wave. After this we kept in touch and eventually figured we would like to do a project together, from then on everything moved very fast.

You’re currently in studio and have released a preview of the first
single [YOUR KNIGHT] with the official release to be some time this
month. Is this still on schedule and can you give any hints about other songs? 
[Your Knight] is still being scheduled to be released this month,we are working very hard to make it all happen as fast as we can and
also being able to serve more from us as soon as we can!

Who writes the lyrics and music? 
Seba: We actually write both on a very equal level. We sit together and try to let the ideas within our heads turn real.

Whose music do you listen to for pleasure?
Seba: I have a very mixed music taste such as Michael Buble, Michael
Jackson and even Penicillin or Alice Nine from Japan.
Yu: My taste in music is rather asian oriented, for the most part I
enjoy Visual Kei bands a lot such as the GazettE or Miyavi, yet I also
enjoy listening to KPop like Girls Generation.

You were recently stuck on a train for many hours? Explain what
happened and how you passed the time. 
Yu: We been stuck on a train due to unknown issues by the lovely german train company.
Seba: We managed to survive the time with Donuts and being silly on a
professional level.

Favorite video game? Favorite anime character or series? Favorite
t-shirt you own? 
Yu: I’m a big fan of the entire Final Fantasy and Legend of Zelda series, but also I enjoy playing MMORPG’s like Tera Online. There’s really a lot of games and of course anime i like…recently Sword Art Online was one of my favourites. But i dont really own a much
favourited shirt, they’re all about the same,haha.
Seba: My favourite games are Super Mario, Final Fantasy, Tekken and also Tomb Raider. Goku from Dragonball is my favourite Anime Character. I own many cool T-Shirt, brands I like are Rick Owens, Givenchy and they got cool stuff at _L Aoyama in Tokyo.

If you each could choose a super power what would it be and why?
Seba: I would like to be able to teleport where ever I want to.
Yu: If I had to choose, I’d probably pick flying or teleporting as my
super powers!

What was a typical day like in shooting the YOUR KNIGHT video?
Seba: The shoot for our [ Your Knight ] Preview was merely an image clip
to provide more to our fans than just a snippet of the song. But when we shot it, it was my first time to be in Germany and it was incredibly cold, I’m happy we survived :)

Since forming MonoChrome Hearts what has been the best day? The worst day?
Yu: We are lucky that yet we had no big downs but only ups. We are very happy to be able to do this and gain great support from our fans all over the world, without them it wouldn’t be possible.

Pictures shared from the studio time include everything from hard
work to high-powered weapons, candles as target practice, wine and the importance of brushing your teeth. Is someone video recording the studio sessions for a DVD release?… because it seems like you guys are having a blast and it might be fun to watch.
Seba: I’m often trying to record it with my camera but we really do have
lots of fun, so often we forget to record it but we gonna try to let the
world see some of this crazy we practice.

What’s it like to throw your soul into a project and then have it
scrutinized by the masses? 
Yu: I always been someone who doesn’t care too much about what others say or think about my doings, only this way I can truly unfold myself into it. We appreciate taking a good challenge ;)

Suppose this magic space ship landed and you were given the keys and told it would take you anywhere in time you wanted to go just for the day…past, present or future. Where would you go?
Seba: I would like to see the future and meet my grandchilds…too bad
I’m still single at this moment.
Yu: I’d like to check out the Medieval time, being a knight and such…rescuing some princess.

What’s the most important thing you want people to know about
MonoChrome Hearts? 
Yu: With MonoChrome Hearts I feel that we got a great option to give a voice to many people who are unheard, to reflect all that we know into our work and compress it into something, giving others power and hope to always go on…to never be afraid!

Fast forward to the end of this year. What do you think will be
going on for MonoChrome Hearts?
Seba: Things are already moving really fast for us and I’m more than happy about it. It’s so exciting and I hope we can get to visit many countries, perform and see all of our fans. I want to see all of them smile!

Watch the image clip of their upcoming first single [Your Knight]http://youtu.be/1kulMO-lfEc
Keep up with MonoChrome Hearts at:
www.monochromehearts.com
www.facebook.com/monochromehearts
www.youtube.com/MCHOfficial
www.twitter.com/MCHOfficial











































1 komentár:

  1. Slyšela jsem preview Your Knight a celkem se mě to chytilo :D Yua odjakživa miluju, zato toho druhýho vůbec neznám.. :O No, jsem zvědavá, jak dlouho jim to spolu vydrží, včera jsem si o nich povídala s Darci (kámoška) a máme takové menší obavy a jen čekáme, až se MonoChrome hearts rozdělí :D Proto v ně radši nevkládám moc velké naděje..avšak když něco vyjde, určitě se na to podívám :3 Vždyť jsou takoví kawai oba ^^ :D

    OdpovedaťOdstrániť